Access BARS®

 

Je vraagt je misschien af: “Wat zijn Access BARS®”? 

Bij Access BARS® worden er 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Door deze aanraking laat het lichaam overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los die altijd opgeslagen zijn geweest. Er ontstaat weer ruimte en rust in je hoofd en je voelt je weer ontspannen. Hierdoor sta je ook meer open om zaken eens anders aan te pakken dan vanuit de gebaande paden. Je denkt niet meer in beperkingen, maar in plaats daarvan in nieuwe mogelijkheden. 

Je kunt het zien als het opschonen van je harde schijf van je computer. alles wat je in jaren hebt opgeslagen en wat je al lang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

 

Een sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

Door het aanraken van de punten gaat de energie stromen. Je laat daardoor emotionele en lichamelijke ballast (makkelijker) los.

Mensen ervaren na afloop niet alleen meer ruimte in hun hoofd maar hebben vaak een helderder en rustigere focus, alsof er is schoongemaakt!

Wat  een BARS® sessie voor jou doet, ligt niet vast, het ontstaat!

Wanneer zou je een BARS® sessie kunnen doen?

Dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen? De een vindt het fijn om regelmatig een BARS® de ander wacht tot hij zich minder prettig in zijn vel voelt zitten. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je je gestrest of gespannen voelt; tijdens (of na) een drukke of vervelende periode; als je het gevoel hebt jezelf voorbij te lopen; je behoefte hebt aan ontspanning en rust; bij veranderingen in bijvoorbeeld werk, relatie e.d. welke onrust veroorzaakt.

Vaak krijg ik de vraag of je de BARS® vaker moet laten doen?

Je moet helemaal niets, volg je eigen gevoel hier in. Moeten is iets wat hard is voor jezelf en de BARS gaat over ontvangen en weer zacht zijn voor jezelf! Als je eenmaal een behandeling hebt gedaan, voel je vanzelf wanneer je er weer een wilt ontvangen.

 

Meer info over Access Consciousness en BARS™ kunt u vinden op de site van Access Consiousness en op mijn site onder info bij Coachtraject.