Intuïtief schilderen


kopie-1
  

Op een speelse manier meer balans aanbrengen in je leven. De aandacht ligt op bewustwording en vanuit nieuw verkregen energie schilder je dat wat je voelt. Hier komen twee aspecten van mij samen die bij mij horen, namelijk bewustwording en creativiteit. Dankzij mijn sensitiviteit luister ik op meer niveaus en help ik je bewust te worden en gaan we samen op onderzoek om te kijken waar groei zit. Openheid is belangrijk, dat is wat het proces op gang helpt, ik zorg voor een veilige, rustige en gastvrije omgeving waar heel veel mogelijk en bespreekbaar is.

Heb je zin om op een creatieve manier vorm te geven wat er op dat moment in jou leeft dan ben je hier op het goede adres. Dit kan op individuele basis of in groepsverband, ik hanteer wel een maximum van 3 personen, daar ik iedereen de voldoende aandacht wil kunnen geven. Ik geef op een milde wijze terug wat ik ervaar en net als bij de coaching gaan we op zoek naar de datgene wat je onbewust afwijst of waar je je onbewust mee identificeert wat er voor zorgde dat iets minder stroomt. Na de integratie schilder je vanuit dit gevoel steeds verder. In het begin deel ik ook alle mogelijkheden op creatief vlak ter inspiratie indien gewenst, maar het is uiteindelijk de bedoeling dat deze unieke vormgeving volledig uit jou komt.

Het is niet nodig om enige teken- of schilderervaring te hebben.

Reactie van cursisten :

Lieve Marjolein,

Wat ben ik je dankbaar voor de twee sessies intuïtief schilderen. Het heeft zoveel moois in mij losgemaakt! Het smaakt naar meer, vandaar dat ik meteen al een derde sessie bij je heb ingepland. Wat je beschrijft over jezelf op je site, is niets teveel gezegd. Je warme betrokkenheid en persoonlijkheid hebben mij geholpen om mijn passie te herontdekken. Je liefdevolle aanwezigheid en uitnodiging om steeds weer terug te gaan naar wat voor mij klopt, heeft me krachtiger gemaakt. Nooit gedacht dat de spontane uitnodiging van mijn dochter om dit samen bij jou te gaan doen, zoveel onvermoede kanten in mezelf zichtbaar zou maken. Heel veel dank daarvoor Marjolein!

Van harte hoop ik dat ik nog veel van je mag leren en dat jouw enthousiasme en ondersteuning mijn creativiteit meer en meer tot bloei zal laten komen.

Willeke van Barneveld

 

Wouw! Wat een warme, intuïtieve en krachtige begeleiding hebben wij van Marjolein gehad! Dankzij jouw begeleiding bij het schilderen, laag over laag, heb ik weer een stap kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Bedankt voor je rake vragen en enthousiaste energie.

Ik zag op de website dat de reacties redelijk kort waren maar ik had nog uren door kunnen gaan, haha. Hartelijk dank Marjolein. Fijn je te ontmoeten.

Lieve groet, Susan

Beste Marjolein, bij deze wil ik je alvast bedank voor jouw bijdrage aan in ieder geval mijn creatieve zoekproces. het was voor ons beide een hele leuke, gezellige en verrassende workshop die ons tot veel praten en nadenken heeft aangezet.

Erg genoten en veel geleerd, vooral over onszelf. Erg veel dank daarvoor!

Allereerst nogmaals veel dank voor de fijne ochtend! Allebei hebben we echt genoten van het schilderen, jouw gastvrij onthaal, je prettige begeleiding en bovenal de gezelligheid en het resultaat natuurlijk!