Coachtraject

Wil jij meer balans in je leven? Vertrouwen op jezelf? Om zo te leven in lijn met wie je werkelijk bent, dan kan ik je hierbij wellicht helpen. Je bent altijd welkom voor een intake gesprek. In dit gesprek luister ik naar waar je tegen aan loopt en wat je graag zou willen en of we een klik hebben. Als dit zo is dan formuleren we de coachvraag en het gewenste resultaat. En leg ik uit hoe ik werk, en hoe ik jouw contexten inzet om disbalans op te zoeken en hoe we dit aanpakken. 

Bij het begin van elk vervolggesprek evalueren we het verloop en spelen we in op wat er dan naar boven komt. Tevens gebruiken we jouw recentelijke dagelijkse situaties die jou geraakt hebben om de dualiteiten zichtbaar te maken en krachten vanuit de bron te versterken. Daarnaast help ik je inzichtelijk te maken hoe gedragingen gespiegeld worden vanuit je omgeving en omstandigheden en hoe je daar effectief mee om kunt gaan. Uiteindelijk gaat het er om dat je het volledig integreert in je leven, anders houd je onbalans in stand. Wat weerspiegelt wordt in jouw realiteit.

Mijn doel is om je te begeleiden met als insteek het herstellen van het natuurlijk evenwicht en het vertrouwen te laten groeien dat je dit op een bepaald moment ook zelf kan voortzetten met de tools en kennis die je hebt opgedaan. Zelfstandigheid en onafhankelijkheid is heel belangrijk, juist omdat we allemaal zo uniek zijn. Leven vanuit je eigen kracht is waar het om gaat.

Gedurende het traject maar ook voor algemene info mag je altijd contact met me opnemen, dan kunnen we samen kijken wat er op dat moment nodig is.

Het effect is dat je je bewust wordt van wie je werkelijk bent en wat je wilt en daar naar handelt vanuit een plek van rust en niet langer vanuit onvermogen of onbewust onderdrukte emoties. Onderzoeken wat echt bij je past en afscheid nemen van wat niet meer resoneert. Dit is een proces, dus wees mild. Aangeleerde patronen komen voort uit overlevingsmechanismes, iets wat ooit effectief heeft geholpen. Heel begrijpelijk om die reden dat je niet gelijk bereid bent deze los te laten.  Acceptatie is de sleutel. Hierdoor kom je steeds meer in contact met je gevoel en je lichaam. Met als resultaat dat je je steeds vrijer, creatiever, meer ontspannen voelt. Je zorgt voor een natuurlijk evenwicht waardoor je energie hebt om je doelen waar te maken.