Professionele massage

 

Professionele ontspanningsmassage

Wil je graag een keer een massage ontvangen, je ontspannen en even helemaal tot rust komen? Je bent daarvoor van harte welkom. De massagevorm die ik geef is een ontspanningsmassage, een weldaad voor lichaam en geest. Met een massage kun je even ontspannen en volledig genieten van rust, maar waardoor je ook op een bepaald niveau loslaat. 

Als je graag een sessie wilt ervaren, dan neem je telefonisch contact op en maken we een afspraak. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die alvast stellen en kun je aangeven of je alleen een massage wilt of ook eerst een gesprek over wat er speelt in je leven. Zijn er (medische) bijzonderheden en twijfel je of je op dit moment wel gemasseerd kan worden, overleg dan vooraf even met je huisarts. Benoem altijd wel als er iets aan de hand is, liefst van tevoren al. Je hoeft geen spullen mee te nemen. Het wordt zeer op prijs gesteld als je fris gedoucht bent en het is fijn als je kleding draagt die niet gevoelig is voor massageolie. Zorg ervoor dat je op tijd bent en mocht je onverhoopt vertraagd zijn, laat dat dan even weten. Kosteloos annuleren van een massage is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de massage. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang blijft het volledige bedrag verschuldigd.
Voor de massage hoor ik graag wat belangrijk voor jou is en wat eventuele aandachtspunten zijn. Je gevoelens mag je ook delen, wat erg fijn kan zijn als je het nog wat spannend vindt. Ik doe al het mogelijke om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. Dat gaat het beste als jij tijdig aangeeft wat je wel en niet prettig vindt. Aansluitend mag je je kleding (gedeeltelijk) uit doen en op de comfortabele massagetafel gaan liggen. Je wordt meteen toegedekt met een doek en tijdens de massage blijf je bedekt op de plaatsen waar je niet gemasseerd wordt. Tijdens de massage wordt er zo weinig mogelijk gepraat en heerst er een rustige en ontspannen sfeer. Je wordt gemasseerd met 100% natuurlijke massageolie,

Na de massage heb je nog even tijd om na te genieten, met een glas water om vervolgens rustig van de massagetafel af te komen en je weer aan te kleden. Als je wilt kun je vertellen wat je ervaren hebt. Wanneer je voor de eerste keer komt, dan is de massage meestal een algemene massage en een soort wederzijdse kennismaking. Als je vaker komt, wordt de massage steeds meer “op jouw lijf geschreven”. Het is dan ook van belang dat je aangeeft wat je erg fijn en wat je als minder prettig hebt ervaren. Een vervolgafspraak mag je meteen na de massage maken, maar uiteraard ben je daar helemaal vrij in. Na de massage is het verstandig om het de rest van de dag rustig aan te doen en vooral genoeg water of kruidenthee te blijven drinken. Zodoende kun je nog lang nagenieten van de effecten van de massage.