Praktische informatie

 

Tijd, locatie en tarieven

Access BARS®

Er is geen standaard tijd voor het doen van de Bars. Ik volg de energie en lever enkel en alleen wat de persoon kan ontvangen. Een gemiddelde sessie duurt tussen de  60 – 90 minuten. De Bars van kinderen lopen veel sneller.

Bars sessie kan bij mij aan huis in mijn praktijkruimte worden gedaan, alsook op locatie, in dat geval komen er € 12,50 euro kosten per uur voor reistijd bij en de kilometervergoeding.

Het tarief voor een Bars sessie bedraagt € 80,00

Introductiesessie inclussief intakegesprek € 60,00

Ontspanningsmassage

Lichaamsmassage        90 minuten     € 70,00

lichaamsmassage         75 minuten     € 60,00

Deel van het lichaam    60 minuten     € 55,00

Voetenmassage            40 minuten     € 45,00 

Introductieaanbieding   100 minuten    € 65,00

Alle prijzen zijn per persoon. De tijdsduren zijn bij benadering.

Een strippenkaart is ook mogelijk, je krijgt dan 10 % korting bij een strippenkaart van 10 keer.

De betaling van de massage kun je vooraf via de bank doen of na afloop met de app van jouw bank op je telefoon. Contant betalen kan ook, maar pinnen is niet mogelijk.

Kosteloos annuleren van een massage is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de massage. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang blijft het volledige bedrag verschuldigd.

De masseur behoudt zich het recht voor de voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Coachtrajecten

Hoe vaak en op welk tijdstip spreken we in overleg met elkaar af. De ervaring leert dat het prettig is met regelmaat bijvoorbeeld eens in de twee weken bij elkaar te komen. De duur van de sessies bepalen we samen. Alle mogelijkheden hieromtrent zijn bespreekbaar.

Coachtrajecten vinden plaats in Wassenaar of op locatie.
Het tarief is € 50,00 euro per uur excl. BTW.

Workshop bewustwording d.m.v. intuïtief schilderen

Deze workshop is bedoeld voor mensen die graag in contact willen komen met hun creativiteit en bezig zijn met bewuster worden. Spelenderwijs worden patronen zichtbaar, deze worden ofwel schilderend zichtbaar of je schildert nadat je ze hebt geintegreerd. Deze energiestroom komt door stand dankzij toelating en is ook nodig voor het creatieve proces. Het is een reis, welke wordt vastgelegd op een blank canvas. 

Welk moment van de dag wordt in overleg met elkaar besproken, de duur van de workshop is gemiddeld 2 – 4 uur. 

Het vindt plaats bij mij thuis of in overleg op een gewenste locatie.

Het doek neem je zelf mee of ik koop het in opdracht dan krijg je 10 % korting bij Goedman Den Haag. Gebruik van verf in basiskleuren, kwasten, paletmessen, papier is aanwezig. Mocht je andere kleuren of materialen erbij willen, dan komen er kosten bij. En natuurlijk thee/koffie met iets te lekkers erbij te eten.

Het tarief bedraagt € 50,00 euro voor het eerste uur en elk uur opvolgend € 25,00 euro excl. BTW.

Portretten en muurschilderingen

De tarieven voor een muurschildering en portretten zijn in overleg. Dit is afhankelijk van details, grote van de wand etc. Hierbij kunnen we een vaste prijs afspreken of een uurtarief.